Brezovička cesta 21, 10 020 Zagreb, Hrvatska
+385 1 654 6436
info@comland.hr
Pon - Pet: 8 - 16

O nama

Comland d.o.o. je tvrtka specijalizirana za prodaju i servisiranju komunalne, građevinske, poljoprivredne i šumarske opreme. Okrenuti smo kvalitetnima i pouzdanim rješenjima koja jamče siguran i pouzdan rad na poslovima za koje su namijenjena.

Iz svoje ponude također želimo istaknuti stručan servis i ponudu rezervnih dijelova za sve proizvode koje nudimo kao i za ostali gospodarski program  u sektoru  poljoprivrede , šumarstva i građevine. Cilj nam je pružiti kompletnu uslugu našim klijentima  te njihovo zadovoljstvo i stečeno povjerenje  pretvoriti u dugoročni partnerski odnos .

Kako Comland d.o.o. neprestano ulaže u razvoj i nove tehnologije u našoj ponudi također ćete pronaći i električna vozila kao novi segment ponude. Interese i potrebe naših klijenata predvidjeli smo na vrijeme te smo našu ponudu obogatili novim vozilima koji ne zagađuju okoliš i omogućuju veliku autonomiju za djelatnosti za koje su namijenjeni.

Pokretačka snaga našeg djelovanja  je kvalitetni radni kadar koji svoje znanje i iskustvo stečeno višegodišnjim radom svakodnevno unaprjeđuje edukacijama i certifikatima za postojeće i nove strojeve koje neprestano dodajemo u svoju ponudu.

Vaš Comland d.o.o.