Brezovička cesta 21, 10 020 Zagreb, Hrvatska
+385 1 654 6436
info@comland.hr
Pon - Pet: 8 - 16

CityPac Novarini je multifunkcionalan, svestran i lagan uređaj koji kombinira poznatu fleksibilnost spremnika i autonomiju kompaktora. Idealno je prikladna za ispunjavanje potreba za prikupljanjem otpada u logističkim situacijama gdje se većina tradicionalnih kompaktora ne može koristiti.

Posebno je prikladan za skupljanje mokrog otpada zahvaljujući monosukrovnom spremniku koji je potpuno vodootporan do svoje gornje usnice, a također je jednako sposoban za rukovanje suhim otpadom. Visoki omjer kompaktiranja koji osigurava ekskluzivni operativni sustav “varijabilne geometrije” znači da može držati više od 4/5 puta otpada od volumena spremnika. Široko pomicanje uređaja za kompaktiranje omogućava potpuno čišćenje spremnika sa svakim ciklusom, što olakšava uspješno pražnjenje spremnika.

Uređaj za pražnjenje kanti-kontejnera može nositi bilo koju vrstu kante, koristeći se različitim sustavom priključivanja u skladu s posebnim zahtjevima. Novarini je osmislio CityPac da ugradi one osobine koje su do sada karakterizirale samo srednje do velike kompaktore, koje se mogu povezati u satelitski sustav. Analiza kvaliteta CityPaca i postignuti rezultati pokazuju da se značajna ušteda energije može ostvariti kroz visoku produktivnost i optimalnu uslugu upravljanjem otpadom koju pruža.

Volumen spremnika 7 ili 8 m3 ili S varijanta 10 m3