Brezovička cesta 21, 10 020 Zagreb, Hrvatska
+385 1 654 6436
info@comland.hr
Pon - Pet: 8 - 16

Strassmayr STP 1008 Joystick

Strassmayr STP 1008 Joystick

Strassmayr STP 1008 Joystick je stroj za popravke cesta koji je konstruiran za djelomično popravljanje površina cesta. Cjelokupni popravak provodi se pomoću jednog uređaja koji kontrolira operater s joystickom iz kabine vozila, koristeći tehnologiju emulzije i šljunka. Uređaj je postavljen na kamion.

Strassmayr-ov stroj za popravak ima neovisan pogon, opremljen je hidrauličnom radnom rukom, postavljenom na prednjoj strani vozila. Ruka postavljena na prednjem dijelu vozila osigurava maksimalnu sigurnost operatera, koja podržava sve faze procesa popravka površine bez napuštanja kabine vozila. Prednja ruka omogućuje rad s površinom ceste ispred vozila unutar 3,5 m.

Inovativni sustav premosnice omogućuje automatsko smanjivanje izbacivanja šljunka iz mlaznice stroja za popravak, što uvelike smanjuje količinu izgubljenog materijala oko područja koje treba popraviti.

U ponudi je i model Strassmayr STP 1008 AH manual koji ima sve značajke kao i Strassmayr STP 1008 Joystick osim potrebe za jednim operaterom koji upravlja sa rukom.